Zonnewering

0e6b86a1-6e21-451e-aabf-93bae9d8f302.JPG
  • Screens
  • Zonnetenten

Zonwering type screen:

Binnen ons gamma aan screens zijn er drie verschillende mogelijkheden:

1/ Standaard screen met doek tussen de geleiders

Screenkast met geïntegreerd screendoek, dat zowel op de muur als tegen het raam kan geplaatst worden.

2/ ZIP®X met doek in de geleiders

Windvaste screen waarbij de screenkast op de muur of voor het raam geplaatst kan worden.

3/ Rolvent®Screen met doek in de geleiders en al dan niet geïntegreerd verluchtingsrooster

Geïsoleerde screenkast die boven op het raam geplaatst kan worden en voorzien kan worden van een geïntegreerd verluchtingsrooster. Ideaal voor zowel renovatie als nieuwbouw en volledig in regel bij gebruik van verluchtingssysteem C.

Elke screentype is te voorzien van een zonwerend doek naar keuze. Binnen het gamma van doeken is er een enorme diversiteit aan kleuren aanwezig. Een screendoek zorgt er voor dat tot 85% van de zonnewarmte uit uw huis blijft, maar er gelijktijdig nog voldoende lichtinval aanwezig is. U voorkomt oververhitting van uw woning en bij correct gebruik van de screens hebt u helemaal geen airconditioning meer nodig! De bediening van screens kan zowel met motor en schakelaar als met afstandsbediening. Volledige automatisering in functie van zon en wind behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden!

Zonwering type Zonnetent:

Een zonnetent overdekt je zonovergoten terras en maakt dit terras aangenaam vertoeven tijdens een zonnige dag. Gelijktijdig beschermt de zonnetent alle achterliggende ruimtes tegen oververhitting door de zonnestralen.

De bediening van een zonnetent kan zowel met een stangzwengel als met automatisatie uitgerust worden. Volledige automatisatie in functie van zon en wind is ook hier perfect mogelijk!

Meer info op www.wilms.be