Zonnewering

0e6b86a1-6e21-451e-aabf-93bae9d8f302.JPG
  • Screens
  • Zonnetenten

Zonwering type screen:

Screens maken je leven comfortabeler. Ze zijn lichtdoorlatend, maar houden een groot deel van de zonnewarmte buitenshuis. Zo voorkom je oververhitting van je woning terwijl je zicht naar buiten toch behouden blijft.

Ontdek enkele goede redenen om te kiezen voor zonwering:

Je geniet van een aangename binnentemperatuur

Zonwering dient in de eerste plaats om de zon buiten te houden. In de warme zomermaanden geniet je van een aangenaam binnenklimaat doordat de zonnestralen worden tegengehouden voor ze binnenvallen. Hierdoor heb je geen nood aan een dure en energieverslindende airconditioning.

Je beschermt je interieur

Een voordeel waar je meestal niet bij stilstaat, is dat je interieur langer meegaat. Zonwering blokkeert de schadelijke UV-stralen die verkleuring veroorzaken.

Voor elke smaak de juiste afwerking

Wij kiezen voor Screens van 'Wilms' een Belgische fabrikant uit Meerhout. De zonweringen worden volledig volgens jouw wens samengesteld. Wilms beschikt over een uitgebreid gamma van doeken, kasttypes en kleuren. Ook de bediening van je screen bepaal je volledig zelf: manueel of elektrisch.

Wilms, da’s kiezen voor bescherming, comfort, sfeer, rust, duurzaamheid en innovatie!


Zonwering type zonnetent of terrasoverkapping:

Gezellig aperitieven, de geur van barbecue, de kinderen die buiten spelen... dat moet wel zomer zijn. Zorgeloos genieten van het zonnige weer op je terras, dat is pas vakantie in eigen tuin!

De dag van vandaag speelt buitenleven een centrale rol. Het terras is écht een verlengstuk geworden van de woning. Wilms biedt heel wat mogelijkheden om je terras sfeervol en comfortabel te maken. Zo vind je steeds een gepaste buitenoplossing die perfect voldoet aan jouw wensen.

Enkele voordelen op een rijtje:

Je geniet dag en nacht van je terras

Overdag beschermt een terrasoverkapping of zonnetent je tegen verschroeiende zonnestralen. Zo heb je minder snel last van de drukkende warmte en loop je minder kans op zonnebrand. ’s Avonds wordt de warmte langer vastgehouden onder de overkapping. Hierdoor kun je tot in de late uurtjes buiten zitten.

Je kunt het hele jaar door in je veranda zitten

Een veranda wordt steeds vaker gezien als een extra leefruimte. De combinatie van een glazen dak met grote ramen zorgt voor een reële kans op oververhitting. Zeker in de zomer. Door het plaatsen van een verandazonwering kun je ook dan vertoeven in je veranda. De zonnestralen worden afgeblokt voor ze de veranda binnendringen.


Meer info op www.wilms.be