Aluminium ramen & deuren

bd3225b8-e328-41db-96f9-fde7006f8c08.JPG
  • Licht maar sterk materiaal.
  • Geschikt voor slanke en grote raampartijen. 
  • Duurzaam en ongevoelig voor weersinvloeden.
  • Geproduceerd in België

De opbouw van uw aluminium raam- en deurprofielen bestaat uit een binnen- en buitenprofiel die met elkaar verbonden worden door een thermische onderbreking uit kunststof. Deze thermische onderbreking heeft een dubbele functie. Enerzijds zorgt hij voor de isolatie van uw profielen, anderzijds laat hij ons toe om de binnen- en buitenzijde van uw buitenschrijnwerk een verschillende of eenzelfde kleur te kunnen meegeven.

Een hoogwaardige poedercoating of anodisatie, een driekamersysteem, inbraakwerende sluitnokken en 3-rondomlopende dichtingen garanderen de kwaliteit van uw aluminium ramen en deuren.

Ramen

Van klassiek tot modern in vorm en kleur!

Aluminium is een licht materiaal en daarom uiterst geschikt voor slanke en grote raampartijen. Naast zijn duurzaamheid en ongevoeligheid voor weersinvloeden is het ook uiterst gemakkelijk in onderhoud.

Gaat u voor strak, modern of eerder klassiek? Uw ramen in aluminium kunnen elke look aan! Wij bieden u verschillende elementen om uw ramen uit te breiden en te verfraaien tot deze perfect aan uw wensen voldoen.. 

De isolatiewaarde van aluminium ramen is Uw 0,88W/m²K, een optimale geluids- en thermische isolatie zijn daarmee gegarandeerd. 

Deuren

Ontwerp uw eigen deur of maak een keuze uit ons uitgebreide gamma deurpanelen en modellen. Voeg de juiste accessoires en deurgrepen toe om uw deur een uniek uitzicht te geven.

Uw veiligheid wordt gegarandeerd door inbraakwerende scharnieren en een 3-punts penhaak-vergrendeling in RVS. Een dubbele aanslagdichting, automatische tochtweerder en thermische onderbreking in kunststof zorgen voor een optimale warmte-isolatie.